TRX IN DEN BOSCH

Fujiyama Gym

Onze trainers helpen u graag met TRX

Maak kennis met TRX en begin met een TRX Suspension Training bij Fujiyama gym uit Den Bosch. Ontwikkel kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd.

Voordelen

 • Full body workout en gemakkelijk afvallen
 • Helpt een sterke core op te bouwen
 • Verhoogt spieropbouw en uithoudingsvermogen

 • Is nuttig voor mensen van alle trainingsniveaus (van topsporters tot senioren)

 • Geschikt voor mensen met lage rugklachten, lichamelijke beperking en blessures

Gratis proefles

Een kijkje in onze gym

Fujiyama Gym

Wat andere van ons zeggen?

Fujiyama Gym

Ben je benieuwd naar de gemoedelijke sfeer die hangt in onze gym?

Hieronder staan geverifieerde reviews korstig uit google zodat je een betrouwbaar beeld krijgt over onze gym.

 • 5 star review  
  Hele fijne sportschool waar je je gelijk thuisvoelt met vriendelijke mensen die je alles goed uitleggen en goede begeleiding geven de koffie staat altijd klaar na het sporten erg sociaal en echt fijn om daar te sporten ik doe TRX en Hit training en merk echt hoe goed dit is voor mijn lichaam echt topšŸ‘

  thumb Monique Belluz
  March 29, 2022

  5 star review  
  Mijn vriendin zei, kom eens bij ons trainen. Ik dacht, waarom niet en ik ben super blij dat ik haar advies heb opgevolgd. Ik heb een 10 rittenkaart aangeschaft en ben de HITTraining gaan volgen. Super zwaar, maar helemaal leuk! Wat ik fijn en belangrijk vind is dat de trainers goed op je houding letten en ze stimuleren je om je grenzen op te zoeken! Ook de sfeer tijdens en na de training is heel prettig! Ik word er vrolijk van en ga een abonnement aanschaffen en ben van plan ook andere lessen te gaan volgen! FG alvast dank voor jullie šŸ‘Œ. Sportieve groet, Dorene

  thumb Dorene van der heijden
  April 5, 2022

  5 star review  
  Beste sportschool ever!! Goede begeleiding en heerlijke gemoedelijke sfeer. Je voelt je altijd welkom.

  thumb Anita Fleuren
  March 29, 2022
 • 5 star review  
  Top sportschool. Trainers met super veel kennis en ervaringen en een hele leuke sfeer onder de mensen. Bij fujiyama gym voel je je meer dan welkom.

  thumb Savana Van uden
  March 29, 2022

  5 star review  
  Hele fijne sportschool met een en gezellige sfeer en goede apparatuur. Je krijgt er professionele adviezen van erg lieve en zorgzame coaches. Het allermooiste vind ik de persoonlijke aandacht die je krijgt om je doelen te bereiken, zowel lichamelijk als mentaal..Echt een aanrader!

  thumb Ona Giesen
  March 29, 2022

  5 star review  
  Super sportschool, persoonlijke aandacht, gemoedelijke sfeer. Voor iedereen wat wils!! De eerste sportschool waar ik het langdurig volhoud te blijven komen, erg motiverend.

  thumb Angelique Stoop
  March 29, 2022
 • 5 star review  
  Echt een fijne sportschool met trainers die les geven op alle niveauĀ“s. Door de betrokkenheid en ervaring van de trainers ben ik veel gemotiveerder om te gaan sporten en vind ik het zelfs leuk! Ik word hier echt goed geholpen en begeleid tijdens de training en die persoonlijke aandacht maakt voor mij alle verschil in de kwaliteit van de training. 100% aanrader!

  thumb Marieke van Herpen
  March 29, 2022

  5 star review  
  Echt een topsportschool! Vooral de gezellige sfeer en de kundigheid van het personeel zijn geweldig! Ben lid geweest van verschillende sportscholen, maar Fujiyama wint het op alle fronten!

  thumb Veerle Ockhuizen
  March 29, 2022

  5 star review  
  Hele fijne sportschool! De lessen zijn zeer goed opgebouwd en ze hebben veel verstand over het optimaal trainen van je lichaam. Vanwege mijn sportachtergrond merk ik namelijk vaak dat trainers gewoon ā€œietsā€ doen, bij Fujiyama duidelijk niet. Zij hebben enorm veel expertise en dit is terug te zien in de lessen. Ik voel me vanaf moment erg prettig hier. De trainers zijn aardig, de sfeer is goed en een wordt rekening gehouden met de verschillende instap niveauā€™s.

  thumb Ilvy Popelier
  March 29, 2022

TRX

Fujiyama Gym

TRX Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop

je TRX kunt inzetten om te trainen en jouw doelen te bereiken.

Ben jij toe aan een uitdaging? Kom dan een keer langs en maak gebruik van een gratis proefles!

TRX OEFENINGEN

De TRX oefeningen worden afgewikkeld met pittige cardio-elementen om je conditioneel een stap verder te brengen. Hoe zwaar de oefening wordt bepaalt de gebruiker zelf door simpelweg zijn/haar lichaamspositie aan te passen.

Hierdoor voeg je meer of minder weerstand toe en heb je zelf de controle over hoe hoog je de lat legt met elke oefening. Er is dus geen excuus om de oefening niet af te maken.Ā 

TRX DEN BOSCH

De oefeningen komen overeen met het natuurlijk bewegingspatroon en stimuleren daardoor een verbetering van de houding en het bewegingspatroon in hetĀ dagelijks leven.

Suspension Training is voor een zeer brede doelgroep geschikt en biedt een effectief trainingsprogramma dat op elk gewenst fitnessniveau kan worden toegepast. Met talloze functionele oefeningen zijn de mogelijkheden oneindig.

DE TRX SUSPENSION OEFENING

 1. Zorgt voor een snelle en effectieve total-body work-out
 2. Helpt een sterke core op te bouwen
 3. Verhoogt spieruithoudingsvermogen
 4. Is nuttig voor mensen van alle trainings-niveauā€˜s (van topsporters tot senioren)
 5. Is geschikt voor mensen met lage rugklachten, blessures en beperkingen.

FUJIYAMA GYM ENIGSTE TRX AANBIEDER IN DEN BOSCH

Jan van Velzen is in bezit van zowel Level 1 MASTER en level 2 MASTER diplomaā€™s en hierdoor continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen deze unieke trainingsmethodiek.

Wij helpen en motiveren iedere sporter of je nu beginner of gevorderd bent. Ook kijken wij per individu naar zijn/haar eigen kunnen en niveau en passen daar jouw oefeningen op aan.

GRATIS PROEFLES

Vraag nu je gratis proefles aan

Ontdek zelf hoe de sfeer en trainingen zijn bij Fujiyama gym. Kom alleen of samen met iemand langs!

In welke sporten ben je geĆÆnteresseerd?
Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw.