Geverifieerde Google reviews

  • 5 star review  
    Fijne sportschool, jong en oud traint met elkaar. De trainers zijn professioneel en er is een gemoedelijke sfeer. Iedereen praat tegen elkaar het is er erg gezellig. Eerste sportschool waar ik zolang train .

    thumb Corry Stoop
    March 29, 2022

    5 star review  
    Super sportschool, persoonlijke aandacht, gemoedelijke sfeer. Voor iedereen wat wils!! De eerste sportschool waar ik het langdurig volhoud te blijven komen, erg motiverend.

    thumb Angelique Stoop
    March 29, 2022

    5 star review  
    Echt een topsportschool! Vooral de gezellige sfeer en de kundigheid van het personeel zijn geweldig! Ben lid geweest van verschillende sportscholen, maar Fujiyama wint het op alle fronten!

    thumb Veerle Ockhuizen
    March 29, 2022
  • 5 star review  
    Echt een fijne sportschool met trainers die les geven op alle niveau´s. Door de betrokkenheid en ervaring van de trainers ben ik veel gemotiveerder om te gaan sporten en vind ik het zelfs leuk! Ik word hier echt goed geholpen en begeleid tijdens de training en die persoonlijke aandacht maakt voor mij alle verschil in de kwaliteit van de training. 100% aanrader!

    thumb Marieke van Herpen
    March 29, 2022

    5 star review  
    Top sportschool. Trainers met super veel kennis en ervaringen en een hele leuke sfeer onder de mensen. Bij fujiyama gym voel je je meer dan welkom.

    thumb Savana Van uden
    March 29, 2022

    5 star review  
    Hele fijne sportschool! De lessen zijn zeer goed opgebouwd en ze hebben veel verstand over het optimaal trainen van je lichaam. Vanwege mijn sportachtergrond merk ik namelijk vaak dat trainers gewoon “iets” doen, bij Fujiyama duidelijk niet. Zij hebben enorm veel expertise en dit is terug te zien in de lessen. Ik voel me vanaf moment erg prettig hier. De trainers zijn aardig, de sfeer is goed en een wordt rekening gehouden met de verschillende instap niveau’s.

    thumb Ilvy Popelier
    March 29, 2022
  • 5 star review  
    Beste sportschool ever!! Goede begeleiding en heerlijke gemoedelijke sfeer. Je voelt je altijd welkom.

    thumb Anita Fleuren
    March 29, 2022

    5 star review  
    Hele fijne sportschool met een en gezellige sfeer en goede apparatuur. Je krijgt er professionele adviezen van erg lieve en zorgzame coaches. Het allermooiste vind ik de persoonlijke aandacht die je krijgt om je doelen te bereiken, zowel lichamelijk als mentaal..Echt een aanrader!

    thumb Ona Giesen
    March 29, 2022

    5 star review  
    Hele fijne sportschool waar je je gelijk thuisvoelt met vriendelijke mensen die je alles goed uitleggen en goede begeleiding geven de koffie staat altijd klaar na het sporten erg sociaal en echt fijn om daar te sporten ik doe TRX en Hit training en merk echt hoe goed dit is voor mijn lichaam echt top👍

    thumb Monique Belluz
    March 29, 2022
Gratis proefles

Achieve Your Fitness Goals

Flexible membership packages to suit all levels of athlete and achive your fitness goals

JOIN US