BOKSEN IN DEN BOSCH

Fujiyama Gym

Onze trainers helpen u graag met boksen

Ontdek een van de zwaarste sporten ter wereld bij Fujiyama Gym in Den Bosch. In onze boksschool geven wij al tientallen jaren bokstrainingen met ervaren coaches.

Voordelen

 • Bij Fujiyama Gym geven wij al tientallen jaren boks training met ervaren coaches

 • Onze trainers hebben wedstrijdervaring, wat inhoudt dat zij jou alle fijne kneepjes van de bokssport kunnen leren en hun ervaringen kunnen delen
 • Wordt fysiek en mentaal sterker

 • Boksen op verschillende niveaus waarbij het niet uitmaakt of je een beginner of ervaren bent
 • Leren boksen in een ontspannen en sportieve sfeer
 • Coördinatie vergroten, fysiek en mentaal sterker worden, conditie verbeteren en calorieën verbranden

Gratis proefles

VEELGESTELDE VRAGEN

Faq Fujiyama Den Bosch

Of je een beginnende of ervaren bokser bent maakt niet uit, onze trainingen zijn voor ieder niveau geschikt. Het gaat erom dat jij het maximale uit de training haalt voor je zelf.

Ja, er trainen ook vrouwen bij Fujiyama gym.

Ja maar sparren is op vrijwillige basis, dus deelname is natuurlijk niet verplicht.
Ja, dat is altijd mogelijk en deze les is ook gratis.

Een kijkje in onze gym

Fujiyama Gym

Wat andere van ons zeggen?

Fujiyama Gym

Ben je benieuwd naar de gemoedelijke sfeer in onze gym?

Hieronder staan geverifieerde reviews afkomstig uit google zodat je een betrouwbaar beeld krijgt over onze gym.

 • 5 star review  
  Fijne sportschool, jong en oud traint met elkaar. De trainers zijn professioneel en er is een gemoedelijke sfeer. Iedereen praat tegen elkaar het is er erg gezellig. Eerste sportschool waar ik zolang train .

  thumb Corry Stoop
  March 29, 2022

  5 star review  
  Hele fijne sportschool waar je je gelijk thuisvoelt met vriendelijke mensen die je alles goed uitleggen en goede begeleiding geven de koffie staat altijd klaar na het sporten erg sociaal en echt fijn om daar te sporten ik doe TRX en Hit training en merk echt hoe goed dit is voor mijn lichaam echt top👍

  thumb Monique Belluz
  March 29, 2022

  5 star review  
  Hele fijne sportschool met een en gezellige sfeer en goede apparatuur. Je krijgt er professionele adviezen van erg lieve en zorgzame coaches. Het allermooiste vind ik de persoonlijke aandacht die je krijgt om je doelen te bereiken, zowel lichamelijk als mentaal..Echt een aanrader!

  thumb Ona Giesen
  March 29, 2022
 • 5 star review  
  Mijn vriendin zei, kom eens bij ons trainen. Ik dacht, waarom niet en ik ben super blij dat ik haar advies heb opgevolgd. Ik heb een 10 rittenkaart aangeschaft en ben de HITTraining gaan volgen. Super zwaar, maar helemaal leuk! Wat ik fijn en belangrijk vind is dat de trainers goed op je houding letten en ze stimuleren je om je grenzen op te zoeken! Ook de sfeer tijdens en na de training is heel prettig! Ik word er vrolijk van en ga een abonnement aanschaffen en ben van plan ook andere lessen te gaan volgen! FG alvast dank voor jullie 👌. Sportieve groet, Dorene

  thumb Dorene van der heijden
  April 5, 2022

  5 star review  
  Super sportschool, persoonlijke aandacht, gemoedelijke sfeer. Voor iedereen wat wils!! De eerste sportschool waar ik het langdurig volhoud te blijven komen, erg motiverend.

  thumb Angelique Stoop
  March 29, 2022

  5 star review  
  Hele fijne sportschool! De lessen zijn zeer goed opgebouwd en ze hebben veel verstand over het optimaal trainen van je lichaam. Vanwege mijn sportachtergrond merk ik namelijk vaak dat trainers gewoon “iets” doen, bij Fujiyama duidelijk niet. Zij hebben enorm veel expertise en dit is terug te zien in de lessen. Ik voel me vanaf moment erg prettig hier. De trainers zijn aardig, de sfeer is goed en een wordt rekening gehouden met de verschillende instap niveau’s.

  thumb Ilvy Popelier
  March 29, 2022
 • 5 star review  
  Echt een fijne sportschool met trainers die les geven op alle niveau´s. Door de betrokkenheid en ervaring van de trainers ben ik veel gemotiveerder om te gaan sporten en vind ik het zelfs leuk! Ik word hier echt goed geholpen en begeleid tijdens de training en die persoonlijke aandacht maakt voor mij alle verschil in de kwaliteit van de training. 100% aanrader!

  thumb Marieke van Herpen
  March 29, 2022

  5 star review  
  Top sportschool. Trainers met super veel kennis en ervaringen en een hele leuke sfeer onder de mensen. Bij fujiyama gym voel je je meer dan welkom.

  thumb Savana Van uden
  March 29, 2022

  5 star review  
  Echt een topsportschool! Vooral de gezellige sfeer en de kundigheid van het personeel zijn geweldig! Ben lid geweest van verschillende sportscholen, maar Fujiyama wint het op alle fronten!

  thumb Veerle Ockhuizen
  March 29, 2022

BOKSEN EEN TACTISCHE VECHTSPORT

Fujiyama Gym

Boksen is een tactische vechtsport waarbij soepelheid, coördinatie van beweging en conditie centraal staan.

Ben jij toe aan een uitdaging? Kom dan een keer langs en maak gebruik van een gratis proefles!

FYSIEK STERK EN
MENTAAL STERK

Onze coach geeft de boks trainingen al tientallen jaren bij Fujiyama uit Den Bosch en weet precies hoe die elke leerling moet aansturen.

Tijdens de lessen word je niet alleen fysiek sterker maar ook zelfverzekerder en dat zal mentaal veel verschil maken. Boksen is een zeer leuke vechtsport en gemotiveerd raak je er zeker van!

Boksen den bosch

CONDITIE EN AFVALLEN

Is conditie of afvallen een van je doelstellingen? Dan is boksen zeker iets voor jou!

De trainingen zijn zo divers dat je er gemakkelijk alle energie uit haalt zodat je onbewust heel snel en gemakkelijk kunt afvallen.

Fujiyama gym is de plek waar je kunt boksen in Den Bosch.

TRX Suspension Training

BOKSZAKTRAINING DEN BOSCH

Bokszak trainingen zijn perfect om de basics van het boksen aan te scherpen. Niet alleen beginners maar ook professionals maken hier volop gebruik van.

Je traint uiteraard niet alleen de basics maar ook je voetenwerk, bokshouding en kracht neem je mee tijdens deze trainingen.

Bij Fujiyama boksschool in Den Bosch leren wij jou hoe je de perfecte jab, cross en hook uitvoert tijdens een van onze bokszak trainingen.

Bokszaktraining den bosch

BOKSEN VOOR VROUWEN

Ook geven wij les aan gemotiveerde vrouwen die graag willen boksen in Den Bosch. Steeds meer vrouwen kiezen voor boksen!

Ook kan je kiezen om voor onze small group training te gaan! Een training van 2 tot maximaal 8 personen in Den Bosch.

Kickboksen den bosch

GRATIS PROEFLES

Vraag nu je gratis proefles aan

Ontdek zelf hoe de sfeer en trainingen zijn bij Fujiyama gym. Kom alleen of samen met iemand langs!

In welke sporten ben je geïnteresseerd?
Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw.