MMA IN DEN BOSCH

Fujiyama Gym

Onze trainers helpen u graag met MMA

Maak kennis met mma ook wel beter bekend als Mixed Martial Arts. Bij Fujiyama gym uit Den Bosch bieden wij al jaren mma aan!

Onze trainers kunnen jou alles leren over de combinatie van vechtsporten. MMA zijn verschillende vechtsporten die je bundelt om tot de meest effectieve vechtsport te komen.

Mixed Martial Arts is een verzameling van de volgende sporten:

 • Worstelen (grappling)
 • Judo
 • Kickboksen
 • Boksen
Gratis proefles

VEELGESTELDE VRAGEN

Faq Fujiyama Den Bosch
In het mma staat een take down voor het neerhalen van de tegenstander, door een shoot, worp of clinch.

Ja dat is altijd mogelijk en deze les is ook gratis.

Een kijkje in onze gym

Fujiyama Gym

Wat andere van ons zeggen?

Fujiyama Gym

Ben je benieuwd naar de gemoedelijke sfeer die hangt in onze gym?

Hieronder staan geverifieerde reviews komstig uit google zodat je een betrouwbaar beeld krijgt over onze gym.

 • 5 star review  
  Hele fijne sportschool met een en gezellige sfeer en goede apparatuur. Je krijgt er professionele adviezen van erg lieve en zorgzame coaches. Het allermooiste vind ik de persoonlijke aandacht die je krijgt om je doelen te bereiken, zowel lichamelijk als mentaal..Echt een aanrader!

  thumb Ona Giesen
  March 29, 2022

  5 star review  
  Super sportschool, persoonlijke aandacht, gemoedelijke sfeer. Voor iedereen wat wils!! De eerste sportschool waar ik het langdurig volhoud te blijven komen, erg motiverend.

  thumb Angelique Stoop
  March 29, 2022

  5 star review  
  Mijn vriendin zei, kom eens bij ons trainen. Ik dacht, waarom niet en ik ben super blij dat ik haar advies heb opgevolgd. Ik heb een 10 rittenkaart aangeschaft en ben de HITTraining gaan volgen. Super zwaar, maar helemaal leuk! Wat ik fijn en belangrijk vind is dat de trainers goed op je houding letten en ze stimuleren je om je grenzen op te zoeken! Ook de sfeer tijdens en na de training is heel prettig! Ik word er vrolijk van en ga een abonnement aanschaffen en ben van plan ook andere lessen te gaan volgen! FG alvast dank voor jullie ­čĹî. Sportieve groet, Dorene

  thumb Dorene van der heijden
  April 5, 2022
 • 5 star review  
  Top sportschool. Trainers met super veel kennis en ervaringen en een hele leuke sfeer onder de mensen. Bij fujiyama gym voel je je meer dan welkom.

  thumb Savana Van uden
  March 29, 2022

  5 star review  
  Echt een topsportschool! Vooral de gezellige sfeer en de kundigheid van het personeel zijn geweldig! Ben lid geweest van verschillende sportscholen, maar Fujiyama wint het op alle fronten!

  thumb Veerle Ockhuizen
  March 29, 2022

  5 star review  
  Echt een fijne sportschool met trainers die les geven op alle niveau┬┤s. Door de betrokkenheid en ervaring van de trainers ben ik veel gemotiveerder om te gaan sporten en vind ik het zelfs leuk! Ik word hier echt goed geholpen en begeleid tijdens de training en die persoonlijke aandacht maakt voor mij alle verschil in de kwaliteit van de training. 100% aanrader!

  thumb Marieke van Herpen
  March 29, 2022
 • 5 star review  
  Fijne sportschool, jong en oud traint met elkaar. De trainers zijn professioneel en er is een gemoedelijke sfeer. Iedereen praat tegen elkaar het is er erg gezellig. Eerste sportschool waar ik zolang train .

  thumb Corry Stoop
  March 29, 2022

  5 star review  
  Hele fijne sportschool waar je je gelijk thuisvoelt met vriendelijke mensen die je alles goed uitleggen en goede begeleiding geven de koffie staat altijd klaar na het sporten erg sociaal en echt fijn om daar te sporten ik doe TRX en Hit training en merk echt hoe goed dit is voor mijn lichaam echt top­čĹŹ

  thumb Monique Belluz
  March 29, 2022

  5 star review  
  Beste sportschool ever!! Goede begeleiding en heerlijke gemoedelijke sfeer. Je voelt je altijd welkom.

  thumb Anita Fleuren
  March 29, 2022

MMA Mixed Martial Arts

Fujiyama Gym

MMA is een tactische vechtsport waarbij diverse vechtsporten bij elkaar komen. Co├Ârdinatie van beweging en conditie centraal staan.

Ben jij toe aan een uitdaging? Kom dan een keer langs en maak gebruik van een gratis proefles in Den Bosch!

Fujiyama gym biedt mma aan op wedstrijd niveau en recreatief

Ben jij er klaar voor? Wellicht beheers je al een aantal vechtsporten die onder mma vallen maar wil je serieus op wedstrijd niveau gaan vechten.

Bij Fujiyama hebben wij in de afgelopen jaren al zeer veel mensen opgeleid in Den Bosch die nu mma beheersen op wedstrijd niveau.

mma Mix Martial Arts den bosch

Wat er bijzonder is aan MMA

De combinatie van alle vechtsporten bij elkaar maakt van mma een hele bijzondere sport. Er kan zowel staand als op de grond gevochten worden.

Fujiyama is een van de enige in Den Bosch die deze sport al jaren lang aanbied. Onze trainers hebben dan ook de perfecte lessen en technieken te bieden!

mma Mix Martial Arts den bosch

GRATIS PROEFLES

Vraag nu je gratis proefles aan

Ontdek zelf hoe de sfeer en trainingen zijn bij Fujiyama gym. Kom alleen of samen met iemand langs!

In welke sporten ben je geïnteresseerd?
Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw.